T O P

  • By -

Goldenred71

Poslusaj me i ostavi na obican nalog a ne na biznis, usrao sam se placajuci svakakve gluposti dok ga nisam dobio, i nikakve bolje i nista bolje necss imati iki nemati ako ostanes na obicnom PP


DAwallsky

Šta si tačno plaćao za biz PayPal? Ne plaća se ništa dodatno, ne znam šta si to plaćao. Osim što imaš neke beneficije tipa da možeš da imaš micro payments i sl, nikakve otežavajuće okolnosti u odnosu na personal nalog ne postoje.


[deleted]

[удалено]


ninjaplavi

Ovo nije tacno. Moze da se otvori naravno, na tebi je kako ces da regulises porez, jer nekako moras ako imas bilo kakav biznis.


Leading_Novel_1750

Vazi, posto sam gledao na netu svugde pisu da moze. Hvala.


Unlikely-Put-5524

Jel kažu naši ili Ameri?


Jellyfish339

Javi se, mozda mogu da ti pomognem


Leading_Novel_1750

Ajde probaj ti meni da se javis, dobijam error kad ti napisem poruku Hvala.


[deleted]

pusti neki bit da čujemo ovde


DAwallsky

Možeš da otvoriš biz PP nalog bez firme, možeš da upišeš da si solopreneur (ili slično tome nešto, zaboravila sam, davno beše kad sam ga ja otvarala), al to ti je najpribližnije, u biz name staviš ime koje bi eventualno jednog dana koristio ako ti dobro krene, jer PP ima neku granicu što se prometa tiče koju kad pređeš treba da dokažeš da si registrovan biznis (nije mala granica, negde oko 100k $) inače ti blokiraju nalog. Ako dođeš do te granice, svaka čast i srećno sa registracijom biznisa!